gerbuk.JPG

Ватутінське комунальне підприємство теплових мереж звертається до всіх споживачів, які отримують послугу з постачання теплової енергії.

За січень місяць 2022 року підприємством спожито 711 365 м³ природного газу по категорії «Населення» (обсяг І) на загальну суму 5,4 млн. грн.

Відповідно до умов договору з ТОВ «Нафтогаз Трейдинг» вартість природного газу становить 7,58 грн/м³ (з ПДВ).

Дану суму в розмірі 5,4 млн. грн. підприємству необхідно сплатити до 15 березня 2022 року, не враховуючи проведення обов’язкової передплати на наступний місяць.

В разі несплати боргу 5,4 млн. грн., газопостачальна компанія ТОВ «Нафтогаз Трейдинг» може розірвати в односторонньому порядку договір, який укладений з підприємством теплових мереж на три роки, та переведе підприємство на страховий механізм закупівлі природного газу від постачальника «останньої надії» (ПОН), ціна якого вища у 5,5 разів.

Враховуючи вищевикладене, підприємство звертається до всіх споживачів теплової енергії з розумінням віднестися до даного питання та вчасно розрахуватися за отриману послугу.

Підприємство вдячне тим сумлінним споживачам, які в такий не простий та важкий час проводять оплату, та в черговий раз звертається до боржників, які мають відповідну заборгованість – СПЛАТІТЬ!

Споживачі, які мають заборгованість та не мають змоги відразу заплатити борг за спожиті послуги, можуть звернутися до підприємства для укладання договору реструктуризації заборгованості.

З повагою та вдячністю,

Адміністрація Ватутінського КПТМ