gerbuk.JPG

Відповідно до наказу КУ "Ватутінський ЦПРПП ВМР ЧО" від  11.10.2021  №37 "Про оголошення конкурсу на посаду консультанта КУ "Ватутінський ЦПРПП ВМР ЧО", з метою  прозорого призначення на посаду консультанта  КУ "Ватутінський ЦПРПП ВМР ЧО", що знаходиться за адресою: вул. Сонячна, 23, м. Ватутіне, Черкаська область оголошується конкурс на заміщення вакантної посади консультанта установи.

Кваліфікаційні вимоги: є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра/спеціаліста (за спеціальністю філологія або математика або фізична культура) , стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності,  досвід упровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, у тому числі інформаційно-комунікаційних, стан фізичного і психічного здоров'я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно затвердженого Порядку.

  Термін  подання документів  для участі  в конкурсному  відборі  з 13.10.2021 по 01.11.2021 року. Останній день подання документів – 01.11.2021 до 17.00.

    Місце подання документів:  КУ "Ватутінський ЦПРПП ВМР ЧО", вул. Сонячна, 23 м. Ватутіне,  Черкаська обл.,   відповідальна особа Калиушко Людмила Вікторівна    тел. (04740) 6-21-14

   Конкурс   на  заміщення   вакантної   посади   консультанта відбудеться 04.11.2021 року о 15 годині у два етапи:

 І етап – презентація кандидатом державною мовою перспективного  плану роботи на посаді відповідно до мети та завдань Центру, зазначених у Статуті Центру

ІІ етап перевірка знань законодавства та нормативно-правоввих актів у сфері освіти проводиться у письмовій формі за визначеним переліком запитань, шляхом вибору екзаменаційного білета (додаток 2 до Порядку). Екзаменаційний білет складається із двох запитань.

Для участі у конкурсі подаються  такі документи:

  1. Заява про участь у конкурсі (додаток 1 до Порядку);
  2. Копія паспорта громадянина України;
  3. Копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) діяльності не менше трьох років на день їх подання;
  4. Копія (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  5. Мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  6. Довідка про відсутність судимості;
  7. Документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  8. Письмова згода на збір та обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, сертифікати, свідоцтва, наукові публікації та інші).

Визначені документи подаються особисто (або уповноваженою особою згідно з довіреністю) до конкурсної комісії у визначений в оголошенні термін.