gerbuk.JPG

Кваліфікаційні вимоги для хормейстера: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст або бакалавр); для спеціаліста — без вимог до стажу роботи; бакалавра — підвищення кваліфікації та стаж роботи за професією артиста хору не менше 3 років.

Завдання та  обов'язки:  готує з колективом виконання хорових партій у нових або раніше створених програмах. Диригує хором. Проводить  з  артистами групові та індивідуальні заняття. Контролює якість виконання хорових партій у програмах поточного репертуару. Виконує  завдання  головного  хормейстера, пов'язані з виробничо-творчою діяльністю колективу хору. Повинен знати:  методологію  творчого  процесу  в  хоровому колективі;  класичний і сучасний вітчизняний та зарубіжний репертуар хорових колективів; основи режисури   та   акторської   майстерності;   правила внутрішнього трудового розпорядку;  правила і норми охорони  праці,  виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Перелік документів, що подаються претендентами для участі у конкурсі та вимоги щодо їх оформлення:

-    заява про участь у конкурсі у довільній формі;

-    копія документа, що посвідчує особу;

-    копія трудової книжки (за наявності);

-    копія документа про освіту за відповідною спеціальністю.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати іншу додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації.

Адреса, за якою подаються документи: м.Ватутіне, площа Соборності, 1, відділ культури і туризму Ватутінської міської ради, каб. № 31

Прийом документів проводиться з 16 серпня 2021 року  по 6 вересня 2021 року.

Конкурс проводиться в один день у два етапи:

- перший етап – розгляд документів, поданих претендентами на участь в конкурсі: 09 вересня 2021 року о 10:00 за адресою: м.Ватутіне, площа Соборності, 1, кабінет № 33

- другий етап – ознайомлення з професійними даними учасників конкурсу о 11:00