UAEU2.JPG

На виконання Законів України "Про житлово-комунальні послуги", "Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання",  відповідно до наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 19.08.2020 № 191 "Про затвердження порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення, ліцензування діяльності яких здійснюють Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації", Ватутінським комунальним виробничим підприємством "Водоканал" розроблено проект інвестиційної програми на 2022-2023 роки.

Проект інвестиційної програми розміщений на офіційному веб-сайті Ватутінської міської ради Черкаської області у мережі Інтернет, в розділі оголошення.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 14 календарних днів з дня публікації даного повідомлення за адресою: 20250, Черкаська обл., м.Ватутіне, вул. Європейська, 1, тел. 6-20-89 та на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Проект інвестиційної програми

Т.в.о.директора Ватутінського КВП "Водоканал"  Анатолій МЕЛЬНИК