UAEU2.JPG

Відповідно до частини другої статті 21 Закону України «Про культуру» та Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури, затвердженого наказом Міністерства культури України від 01.07.2016 року № 497 відділ культури і туризму Ватутінської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади керівника народного аматорського колективу «Хроноскоп» Ватутінського міського Палацу культури за контрактною формою роботи.

Кваліфікаційні вимоги для керівника НАК: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр).

Спеціальні кваліфікаційні вимоги: вміння написати оркестровку, обробку, аранжування; володіння оркестровими інструментами.

Перелік документів, що подаються претендентами для участі у конкурсі та вимоги щодо їх оформлення:

-    заява про участь у конкурсі у довільній формі;

-    копія документа, що посвідчує особу;

-    копія трудової книжки (за наявності);

-    копія документа про освіту за відповідною спеціальністю.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати іншу додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації.

Адреса, за якою подаються документи: м.Ватутіне, площа Соборності, 1, відділ культури і туризму Ватутінської міської ради, каб. № 31

Прийом документів проводиться з 1 березня 2021 року  по 25 березня 2021 року.

Конкурс проводиться в один день у два етапи:

- перший етап – розгляд документів, поданих претендентами на участь в конкурсі: 29 березня 2021 року о 10:00 за адресою: м.Ватутіне, площа Соборності, 1, кабінет № 31

- другий етап – ознайомлення з професійними даними учасників конкурсу о 11:00