UAEU2.JPG

На виконання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про соціальну адаптацію осіб, які відбули покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк» формується новий склад спостережної комісії при виконавчому комітеті (далі - спостережна комісія).

До участі у роботі спостережної комісії запрошуються представники громадських організацій, підприємств, установ і організацій (незалежно від форми власності) та громадяни територіальної громади.

Члени спостережної комісії беруть участь у її роботі на громадських засадах.

До 18.02.2021 підприємства, установи і організації (незалежно від форми власності), які бажають включити до складу спостережної комісії своїх представників, мають подати до виконавчого комітету відповідні пропозиції, підписані керівником підприємства, установи або рішення керівного органу організації.

Окремі громадяни подають заяви, підписані особисто.

Рішення про затвердження нового складу спостережної комісії буде оприлюднене протягом одного тижня після його прийняття.

За довідками звертатись до відділу юридичного та правового забезпечення за телефоном: 6-33-22 або за адресою пр-кт Дружби, 8 каб. 22