UAEU2.JPG

Відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 №150 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку», рішень виконавчого комітету Ватутінської міської ради від 18.10.2018 № 276 «Про затвердження переліку об’єктів конкурсу, складу конкурсної комісії та Положення про конкурсну комісію з призначення управителя багатоквартирного будинку житлового фонду міста Ватутіне» та від 15.11.2018 № 300 «Про затвердження конкурсної документації та проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку житлового фонду  міста Ватутіне» виконавчий комітет Ватутінської міської ради повідомляє про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Ватутіне щодо будинків, в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком:

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу

1.1. Найменування: Виконавчий комітет Ватутінської міської ради Черкаської області.

1.2. Місцезнаходження: 20251, Черкаська обл., м. Ватутіне, проспект Дружби, 8.

2. Прізвище, посада та номери контактних телефонів осіб, уповноважених здійснювати зв’язок з учасниками конкурсу:

Кубявка Юрій Богданович – перший заступник міського голови, 04740–6–23–32;

Маковоз Оксана Олександрівна – головний спеціаліст відділу соціально – економічного розвитку виконавчого комітету Ватутінської міської ради, 04740–6–22–12.

3. Критерії оцінки конкурсних пропозицій

Критерій 1. Ціна послуги, що включає відповідно до статті 10 Закону України «Про житлово – комунальні послуги» витрати на утримання багатоквартирного будинку, прибудинкової території, поточний ремонт спільного майна багатоквартирного будинку, винагороду управителю на 1 м. кв. загальної площі багатоквартирного будинку.

Основним критерієм під час оцінювання є найнижча ціна послуги, що становить  -  35 балів;

Критерій 2. Рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально – технічною базою до – 15 балів:

Критерій 3. Наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців) до – 15 балів.

Критерій 4. Фінансова спроможність учасника конкурсу до– 15 балів:

Критерій 5. Наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово – комунального господарства до – 20 балів.

За подані інші, крім передбачених конкурсною документацією, документи, що підтверджують досвід роботи з надання послуг у сфері житлово – комунального господарства, рівень кваліфікації, знання та досвід персоналу (нагороди, дипломи, свідоцтва, сертифікати, рекомендації тощо), можуть додатково нараховуватися до 5 балів.

4. Вимоги до конкурсних пропозицій та перелік документів, оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для їх оцінювання.

Для участі у конкурсі учасники конкурсу подають:

- заяву, в якій зазначають:

- фізичні особи-підприємці – прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків, серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта), згоду на обробку персональних даних;

- юридичні особи –  повне найменування, код за ЄДРПОУ.

До заяви додаються документи, які підтверджують наявність у штаті щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» (для управителя – юридичної особи), або документи, що підтверджують проходження професійної атестації або наявність у штаті за трудовим договором щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «менеджер (управитель) житлового фонду (групи будинків)» (для управителя – фізичної особи - підприємця) (з 01 січня 2019 року).

- Копію статуту завірену належним чином (або іншого установчого документа на підставі якого діє учасник);

- Розрахунок вартості надання послуги з управління на кожний багатоквартирний будинок, що входить в об’єкт конкурсу - кошторис витрат.

Довідки у довільній формі, що містять інформацію:

- Про технічний потенціал підприємства (наявність власної матеріально-технічної бази, кількість одиниць спеціалізованої техніки та обладнання за функціональним призначенням, інструментів та інвентарю,  рік випуску техніки) - зазначити яке майно є власним, а яке орендованим; технічні паспорти на спеціалізовані транспортні засоби та довідки проходження ними технічного огляду;

- Про наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців), кількість працівників (штатний розпис усіх працівників за професіями, або перелік найманих працівників), кваліфікація персоналу, досвід роботи персоналу за професією );

- Про досвід роботи з надання послуг у сфері житлово – комунального господарства.

- Довідка з обслуговуючого банку (банків) про відсутність (наявність) заборгованості за кредитами видана банком не раніше десятиденного терміну від дати розкриття пропозиції.

Належним чином завірені  копії фінансової звітності суб’єкта господарювання за останній звітний період (балансу підприємства (звіту про фінансовий стан), звіту про фінансові результати (звіту про сукупний дохід), звіту про рух грошових коштів та звіту про власний капітал.

Учасники конкурсу мають право, крім передбачених конкурсною документацією, подавати у складі конкурсної пропозиції також інші документи, що підтверджують досвід роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства, рівень кваліфікації, знання та досвід персоналу (нагороди, дипломи, свідоцтва, сертифікати, рекомендації тощо).

Конкурсна пропозиція подається окремо щодо кожного об’єкта конкурсу.

Конкурсна пропозиція пронумеровується, прошивається, підписується уповноваженою особою учасника конкурсу та скріплюється печаткою (за наявності) із зазначенням кількості сторінок.

Конкурсні пропозиції, отримані після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу, які їх подали.

Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни (доповнення) до закінчення строку подання конкурсних пропозицій.

Конкурсні пропозиції реєструються організатором конкурсу в окремому журналі обліку конкурсних пропозицій за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13 червня 2016 року № 150. На запит учасника конкурсу організатор конкурсу протягом одного робочого дня з надходження запиту підтверджує наджодження його конкурсної пропозиції із зазначенням дати та часу.

  1. Дата огляду об’єктів конкурсу та доступу до них.

Доступ до об’єктів конкурсу та їх огляд буде проводитися з 20.11.2018 по 12.12.2018.

Учасники конкурсу, що бажають взяти участь в огляді об’єктів конкурсу, письмово повідомляють про це секретаря конкурсної комісії (за його відсутності – іншу особу, уповноважену здійснювати зв’язок з учасниками конкурсу) шляхом направлення повідомлення на офіційну електронну адресу відділу соціально – економічного розвитку виконавчого комітету Ватутінської міської ради Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. не пізніше ніж за два робочі дні до огляду.

6. Загальний обсяг заборгованості співвласників за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій - 1644773,60 грн.

7. Способи і місце отримання конкурсної документації.

7.1. Способи: Конкурсна документація надається особисто учаснику конкурсу або надсилається поштою організатором конкурсу протягом трьох робочих днів після надходження від учасника заяви про участь у конкурсі, в якій зазначається спосіб надання конкурсної документації.

7.2.  Місце: 20251, Черкаська обл., м. Ватутіне, проспект Дружби, 8., каб. 18.

8. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій

8.1. Способи: конкурсна пропозиція подається особисто або через уповноважену належним чином особу секретарю конкурсної комісії (за його відсутності – іншій особі, уповноваженій здійснювати зв’язок з учасниками конкурсу) чи надсилається поштою (рекомендованим листом з повідомленням про вручення) у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора конкурсу, дата та час проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку житлового фонду міста Ватутіне, номер та назва об’єкта конкурсу, найменування/прізвище, ім’я, по батькові учасника конкурсу, його місцезнаходження (у разі наявності різниці між юридичною адресою та фактичним місцезнаходженням учасника – вказувати окремо кожну адресу), контактні номери телефонів учасника конкурсу.

8.2. Місце: конкурсна пропозиція подається учасником конкурсу на адресу виконавчого комітету Ватутінської міської ради – 20251,  м. Ватутіне, проспект Дружби, 8, каб. 18.

8.3. Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій не може бути менше тридцяти календарних днів з дати опублікування в друкованому засобі масової інформації повідомлення про проведення конкурсу:  до 16.00 год. 17.12. 2018.

9. Місце, дата та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями.

9.1. Місце: 20251, Черкаська обл., м. Ватутіне, проспект Дружби, 8, сесійний зал Ватутінської міської ради.

9.2. Дата: 18.12.2018.

9.3. Час: 10.00 год.