gerbuk.JPG

Днями місто сколихнула тривожна звістка, яка не залишила байдужим жодного ватутінця. В зоні АТО перестало битись серце нашого патріота, вірного сина свого народу Богдана Станіславовича Мороза. За станом здоров’я він не підлягав до військової служби, а за покликом серця пішов служити добровольцем до батальйону «Азов».

Сьогодні на площі Соборності зібралися небайдужі люди, які прийшли провести Богдана в останню дорогу. Від імені міської громади виступив міський голова Олександр Лисюк, який висловив глибоке співчуття батькам та рідним покійного. Не передати горе матері, яка хоронить свого єдиного сина, та молодої дружина яка одягла чорну хустину вдови. «Він був порядною і доброю людиною, вмілим та відповідальним бійцем. Та смерть невблаганна. Богдан чотирьох місяців  не дожив до свого тридцятиріччя. Не знайдеться таких слів, якими можна було б втішити рідних і близьких нашого Героя». «Пам'ять про нього навіки залишиться в наших серцях і в славних сторінках історії нашого міста»- сказав Олександр Борисович, завершуючи свій виступ. Пам’ять Богдана Станіславовича вшанували хвилиною мовчання.

Під гучні гасла «Слава Україні! Героям – слава! Герої не вмирають! Україна – понад усе!» Богдана поховали на міському кладовищі.

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики