gerbuk.JPG

У цей складний для країни час українці не черствіють душею, а спільними зусиллями допомагають військовослужбовцям Збройних Сил та всім, хто опинився в складних життєвих обставинах спричинених війною.

Напередодні Різдвяних свят, від нашої громади було відправлено допомогу нашими земляками – військовим з Донеччини: продукти харчування (3 відра квашеної капустки, 52 банки тушонки, 84 банки каші з м’ясом, 35 банок консервованих овочевих салатів, 90 кг картоплі, 6 кг цибулі), а також 100 окопних свічок, 166 пальників для сухого спирту і 2 маскувальні сітки.

 

Також 320 родинам наших земляків, які захищають Україну від московитів,  були вручені продуктові набори.

Надворі зима і наші воїни потребують теплих речей.  Багато жителів громади виготовляють їх власноруч і передають через волонтерів захисникам. Цього тижня Людмила Колісник передала для військових сплетених 7 пар теплих шкарпеток та 2 балаклави.

Працівниці відділу культури і туризму та міського Палацу культури налагодили виробничий процес і постійно плетуть шкарпетки для наших оборонців. Вже не один десяток зігріває наших воїнів.

 

Також продовжується плетіння маскувальних сіток, адже нині наші військові їх дуже потребують.

 

Тож щиро дякуємо всім, хто долучається до допомоги нашим військовим. Маленькі справи об’єднуючись  формують потужний  волонтерський рух і наближають нашу Перемогу.

Коли ми разом - ми непереможні!