gerbuk.JPG

Сьогодні, 21 грудня – найкоротший день року. Сонце начебто ненадовго зупиняється, тому цей день носить назву «стояння Сонця». А найбільш тривалою буде найближча ніч, з 21 на 22 грудня. Надалі тривалість світлового дня почне зростати, але помітним це стане лише у другій половині січня.

А в погоді стартувала «хвиля помірного атлантичного тепла». Черкащина опинилася між атлантичними циклонами, які один за одним рухаються по більш північних широтах та антициклонами у південних широтах. Тому хмарність чергується з проясненнями, суттєві опади поки що малоймовірні. Лише у найближчі вихідні атмосферні фронти з півночі зачіпатимуть наш регіон дощами та мокрим снігом. Температура коливатиметься від слабких морозів до невеликого тепла.

ПРОГНОЗ ПОГОДИ НА ЧЕРКАЩИНІ ДО 26 ГРУДНЯ

на добу від 20 год. 21 грудня до 20 год. 22 грудня 2022

Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура впродовж доби 2º морозу -3º тепла.

23 грудня

Хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2º тепла - 3º морозу, вдень 1-6º тепла.

24 грудня

Хмарно з проясненнями. Вдень невеликий дощ. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2º тепла - 3º морозу, вдень 1-6º тепла.

25 грудня

Вночі дощ, вдень без істотних опадів. Температура впродовж доби 1-6º  тепла.

26 грудня

Без істотних опадів. Температура впродовж доби 2º морозу - 3º тепла.