UAEU2.JPG

День Збройних Сил України —  свято на честь тих, хто забезпечує обороноспроможність Української держави – хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу та звитязі яких, ми можемо почуватися у безпеці. 

Це свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього, свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю рідної землі і українського  народу.

Традиційно у закладах освіти  Ватутінської міської територіальної громади  до Дня Збройних сил України пройшла низка тематичних заходів,з метою патріотичного виховання підростаючого покоління. Зокрема в освітніх закладах проведені уроки мужності: «Уклін живим, загиблим – слава», «Герої не вмирають», «Історії героїв АТО», «Ми боремося за українську землю» та інші.

Учнів ознайомлювали з  історією створення Збройних Сил України, з минулим і сьогоденням української армії. Окремо проведені тематичні уроки «Янголи спорту» присвячені загиблим за Україну спортсменам.

На конкретних прикладах розповідали про мужність, відвагу і незламність наших воїнів під час захисту країни від ворога.  

Молодші щколярі створювали обереги, малювали малюнки для захисників: «Малюнок на фронт»,  «Збройні Сили України – наша гордість». Середня і старша ланки писала нашим бійцям листи та посвяти.