UAEU2.JPG

Волонтерство – це особистий вибір кожного, незалежно від віку, роду діяльності, майнового стану, статі, національності та політичних уподобань.

Це міцна громадянська позиція направлена на підтримку тим, хто опинився у біді та потребує допомоги. Волонтери - це агенти Добра та Милосердя, які не дають занепасти духом і вселяють надію на краще.

З початком повномасштабного вторгнення ворога на нашу територію, волонтерський рух значно посилився.

Кожен українець не тільки бажає перемоги над руснею, а й робить все можливе, щоб вона настала якнайшвидше.

До добрих волонтерських справ долучились і працівники виконавчого комітету Олег Пилипенко та Олег Шиян зі своїм сином семикласником Денисом. Вони  вечорами та у вихідні дні виготовляють для наших захисників пальники на сухому спирті. З матеріалами допомагає підприємець Віктор Швирло. Загалом вже виготовлено 420 комплектів, з них 120 на замовлення підрозділів 95-ї та 79 ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

Віднедавна Олег Пилипенко почав виготовляти ще й ракетні пічки з матеріалів, які надав підприємець Вадим Мірошниченко. Вже  виготовлено 2 такі установки, які згодом будуть обігрівати наших захисників.

Працівниці структурних підрозділів плетуть маскувальні сітки для Збройних Сил України. Дуже приємно, що до цієї роботи все більше долучається і жителів громади, які приходять до сесійної зали міської ради та роблять всій посильний внесок у плетіння. Найактивнішою серед них є Світлана Миколаївна Рябозей, яка не лише сама майже щодня займається плетінням сіток, а й залучає до цієї справи своїх подруг.

Виготовляють  маскувальні сітки і в закладах освіти.

Працівниці закладів культури та виконавчого комітету плетуть теплі шкарпетки для воїнів та через волонтерів, які постійно курсують до лінії фронту,  передають їх захисникам.

Було виготовлено та передано на фронт значну кількість окопних свічок, зроблених  працівниками виконкому із закуплених власними силами матеріалів.

Ми дякуємо всім, хто робить добрі справи, хто здійснює волонтерську діяльність у різних напрямках, і своїми гарними і корисними діяннями робить світ кращим і добрішим та наближає нашу перемогу. Адже кожна краплинка згодом перетворюється у безмежний океан Доброти.

Ми непереможний народ, об’єднаний спільною метою – жити в мирній, могутній, незалежній і квітучій країні. Ми цього варті і завдяки спільним зусиллям обов'язково цього досягнемо.