gerbuk.JPG

В нашій країні, з початком повномасштабного вторгнення рашистських військ, склалася вкрай складна ситуація. Численні обстріли об’єктів критичної інфраструктури спричинили часті відключення електроенергії на тривалий час.

Але життя продовжується, і дбати про людей потрібно саме зараз. Президент України Володимир Зеленський анонсував новий проект підтримки людей – «Пункти незламності». Він закликав облаштовувати такі пункти для підтримки людей по всій країні. Вони потрібні, щоб у разі екстреної ситуації – аварійних відключень електроенергії чи теплопостачання, відсутності води і газу (протягом тривалого часу) – люди могли прийти в місця, де на такі випадки підготовлені базові зручності. "Послуги таких пунктів абсолютно БЕЗКОШТОВНІ і ЦІЛОДОБОВІ." – зазначив Президент.

Наша громада теж долучилася до ініціативи Президента, і відсьогодні запрацювали два такі пункти: в приміщеннях міської ради (сесійна зала) та пожежної частини. Тут передбачені речі найпершої потреби — наявність світла та питної води, можливість нагріти чай та зарядити телефон, а також можливість просто перепочити та зігрітися у період тривалого відключення електропостачання.

Найближчий пункт незламності шукайте на мапі за посилання: https://nezlamnist.gov.ua/