gerbuk.JPG

17 листопада відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Олександр Заборовець. Порядок денний засідання налічував 34 питання, які були ґрунтовно опрацьовані членами виконкому та по кожному прийнято відповідне рішення.

Зокрема було схвалено зміни до бюджету міської територіальної громади, до Програми розвитку житлово – комунального господарства , заслухано звіт начальника фінансового управління про виконання бюджету територіальної громади за 9 місяців поточного року, звіти керівників комунальних підприємств громади та медичних установ про роботу та виконання фінансових планів за третій квартал поточного року, підтримано надання матеріальної допомоги громадянам, які отримують процедуру гемодіалізу, а також на лікування та поховання, розглянуті будівельно – архітектурні питання та щодо захисту прав неповнолітніх дітей та низку інших питань.

З прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті територіальної громади за посиланням - https://gromada.org.ua/gromada/vatutine/rishennya-vid-17112022-16-51-36-18-11-2022/