UAEU2.JPG

9 листопада, у День української писемності та мови, в Україні проходить традиційний Всеукраїнський Радіодиктант національної єдності, який можуть написати всі охочі, не залежно від місця свого проживання. Авторка цьогорічного тексту - українська письменниця і режисерка, член Українського ПЕНу - Ірина Цілик. Читатиме текст народна артистка, Герой України Ада Роговцева.

Щоб взяти участь у написанні диктанту, об 11:00 за київським часом потрібно увімкнути зручну для вас платформу:

9 листопада об 11.00 написати радіодиктант також запрошує Юркіська сільська бібліотека. Тут чекають поціновувачів рідної мови, які бажають перевірити свої знання.

10 листопада буде оприлюднено текст диктанту. Бажаючі, щоб їх диктант перевірили фахівці, можуть надіслати паперового листа за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада. Або сфотографувати чи відсканувати написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf) та надіслати його до 11:00 10 листопада на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або через електронну форму для отримання робіт. Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9 листопада.