gerbuk.JPG

21 вересня, відбулось чергове засідання комісії з найменування та перейменування назв населеного пункту, вулиць, провулків, проспектів, площ, скверів, закладів та пам’ятних знаків Ватутінської міської територіальної громади на якому прийняте рішення про продовження збору пропозицій від громадськості щодо нової назви нашого міста і громади.

Голова комісії, секретар міської ради Алла Чорнобай наголосила, що до зміни назви ми всі повинні підійти виважено, без поспіху. І аналізуючи вже проведену роботу, численні дописи в соціальних мережах, письмові звернення та висловлені думки мешканців громади ми бачимо, що в обговоренні взяла участь невелика кількість жителів громади, тому потрібно до процесу обговорення та пошуку назви залучити більшу кількість людей та дати для цього додатковий час. Також при обранні назви міста, необхідно врахувати і те, як буде в подальшому називатись наша громада.

Члени комісії підтримали пропозицію щодо продовження збору пропозицій по вибору назви міста та визначили термін його проведення – 2 місяці з дати оприлюднення оголошення. Також вирішено не змінювати форми його проведення, адже людям вони уже знайомі. Це подання пропозицій в паперовому варіанті, звернення на електронну пошту відділу з питань внутрішньої політики – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та заповнення гул – форми.

 

Відповідно, анонсоване раніше на 7 жовтня громадське обговорення у міському Палаці культури, наразі проводити недоречно.