gerbuk.JPG

10 лютого на стіні загальноосвітньої школи №2 було відкрито дошку пам’яті Євгену Іванченку, який загинув 8 серпня 2015 року, виконуючи військовий обов’язок в зоні проведення антитерористичної операції. В заході взяли участь перший заступник міського голови Сергій Матвійчук, заступник міського голови Юрій Кубявка секретар міської ради Євгеній Підцерковний, в.о. начальника відділу освіти Наталія Жовновата, депутати міської ради, учасники АТО, волонтери, керівники та педагогічні працівники закладів освіти, учні шкіл міста.

Євген Іванченко навчався в цій школі. Був звичайним хлопцем, але нині ступив в безсмертя. Слова, квіти, сльози. Незагойний біль втрати в батьків, рідних,друзів. На таких ось прикладах навчають любові до Вітчизни. Мама Євгена Надія Іванівна не могла стримувати гірких сліз втрати. Вона споглядала на дошку, на якій зображений її син, – її гордість і невгамовний біль, її відчай і розбиті надії, і серце завмирало від туги.

Право відкрити меморіальну дошку було надано найкращим учням школи Корнієнку Євгену та Сліпченку Владиславу.

Меморіальну дошку виготовили працівники приватного підприємства «Стен». При нагоді було зачитано тексти почесних грамот нашим волонтерам — підприємству «Стен» і приватному підприємцю Петру Мацепі, який надсилає в зону АТО продукцію свого підприємства — соняшникове насіння «Чорний карат».

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики