gerbuk.JPG

22 січня весь український народ відзначатиме День Соборності України. З нагоди цього дня, 21 січня на території ліцею № 1, відбувся мітинг за участі працівників та учнів навчальних закладів та керівництва громади.

Захід був підготовлений заступником з виховної роботи та учнями комунального закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів "Ватутінський ліцей №1 Ватутінської міської ради Черкаської області".

Тетяна Анатоліївна ознайомила присутніх з визначними подіями нашого народу, і зокрема зазначила, що з тих буремних подій минуло 103 роки, коли 22 січня 1918 року на Софіївському майдані у Києві було оголошено об’єднання Української Народної Республіки і Західно -Української Народної Республіки в одну державу.

Всі присутні утворили «ланцюг єднання», як символ непорушності українських земель та спільність волі всіх українців жити в єдиній соборній державі та тричі проголосили гасло "Ми – це Україна".

В знак глибокої пошани до пам’яті про всіх борців за свободу і незалежність соборної нашої держави до пам’ятника визначного волеборця України Тараса Шевченка та до пам'ятника “Пам`яті Героїв Небесної Сотні та Пам`яті Учасників АТО" в сквері "Пам'ять" поклали квіти.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики