UAEU2.JPG

13 жовтня  в міському Палаці культури відбулися урочистості та святковий концерт до Дня захисників і захисниць України. Зі святом української слави і козацького духу, святом військової доблесті, мужності, сили, безмежного патріотизму і відданості рідній землі жителів громади привітав міський голова  Олександр Заборовець. У своєму вітальному слові він зазначив: "Сьогодні є добра нагода віддати данину поваги всім, хто на різних етапах історії боронив українську землю від посягань ворогів, хто охороняє мир і спокій країни в сучасному світі та вшанувати всіх, хто і за професією, і за покликанням гордо несе високе і почесне звання захисника України".

Олександр Анатолійович висловив слова щирої поваги батькам наших воїнів та їх сім`ям, які є надійним тилом для наших бійців, їх оберегом та опорою, а також побажав усім богатирського здоров'я, незламної волі, великого людського щастя, звершення  мрій і побажань, добра і спокою, а саме головне – мирного сьогодення та чистого неба над головою.

Міський голова вручив Почесні грамоти виконавчого комітету учасникам антитерористичної операції Сергію Воронюку, Максиму Дрожчаному, Олегу Коріню та Іллі Проніну, грамоти Звенгородської районної державної адміністрації та відзнаки "За службу державі" від Всеукраїнської громадської "Спілки ветеранів та працівників силових структур України "Звитяга" В’ячеславу Косуліну та Сергію Селецькому.

Святкова програма продовжилась концертом за участю народного аматорського оркестру народних інструментів, народного аматорського чоловічого вокального ансамблю “Оберіг”, аматорського танцювального колективу “Lifeindance”, аматорського фольклорного колективу “Скаливатчанка”, народного аматорськогорок-гурту “Постскриптум”, народного аматорського жіночого вокального ансамблю “Веснянка”, студії естрадного співу “Ліга співу”, народного аматорського естрадного оркестру «Угольок» та вокалістів Тетяни Кущевої, Юлії Россошенко, Ольги Орінічевої.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики