gerbuk.JPG

18 жовтня о 14.00 на Соборній площі м. Черкаси відбудеться акція "Walk for Freedom/Хода за свободу" з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми.

Акція спрямована на підвищення поінформованості населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про небезпеку, яку вона становить, а також про те, як можна себе захистити.

Після зачитування декларації свободи та виступів спікерів, учасники пройдуть пішою ходою до площі "Дружба народів".

Мовчазна та мирна хода проходить кожного року у 50 країнах світу аби захистити мільйони чоловіків, жінок та дітей, які зараз перебувають у рабстві. Небайдужі громадяни виходять на вулиці своїх міст аби об’єднати зусилля для подолання хвороби 21-го століття – сучасного рабства.

Організатори Акції в області – Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації, Департаменту соціальної політики Черкаської міської ради, Благодійної організації "100% життя Черкаси".

Сучасне рабство – це міжнародний злочин, який вражає усі нації та впливає на людей усіх рівнів достатку. Істина полягає в тому, що без усвідомлення проблеми її важко подолати. Ми щиро бажаємо через акцію "Walk for Freedom/Хода за свободу" розвивати діалоги, які будуть сприяти покращенню підтримки постраждалих та переслідуванню торговців людьми на глобальному рівні.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у ході на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві.

 Інформація сектору у справах сім'ї,дітей, молоді та спорту