UAEU2.JPG

З метою популяризації національно-патріотичного виховання молоді та розвитку військово-спортивних видів багатоборства, залучення юнаків до систематичних занять фізичною культурою і спортом для підготовки молоді до служби в армії та з нагоди Дня захисників і захисниць України проведені змаганнями з багатоборства серед допризовної молоді, в яких взяли участь команди з 5 навчальних закладів загальної середньої освіти Ватутінської міської територіальної громади. Проведення заходу було організовано сектором у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту спільно з міською громадською організацією Товариства сприяння оборонні України та відділом освіти.

На спортивному майданчику "Активний парк" з вітальним словом до учасників змагання звернувся міський голова Олександр Заборовець та побажав юнакам добра і щастя, довгих років мирного життя, незламної волі, бадьорості духу, богатирського здоров’я, гідних виступів та перемог. До привітань долучився начальник відділу освіти Сергій Воронюк.

Юнаки виборювали першість у чотирьох видах військово-спортивного багатоборства:, підтягування на перекладині, влучність у стрільбі з пневматичної гвинтівки, метання гранати Ф-1 на дальність та біг на 100 метрів.

В загальнокомандному заліку І місце посіла команда ліцею №2, ІІ місце за собою залишили здобувачі освіти ліцею №5, ІІІ місце дісталося учасникам змагань ліцею №1.

Найкращий результат з підтягування на перекладині показав Стаднійчук Владислав (ліцей №1); в стрільбі з пневматичної гвинтівки самим влучним був Коваленко Ілля (ліцей №1); найбільшу кількість очок під час метання гранати Ф-1 набрав Лисогор Олександр (ліцей №6); найспритнішим під час бігу на 100 метрів став Литвіцький Олександр (ліцей №2).

Переможцям та призерам змагань в особистому та командному заліку вручені пам’ятні призи та грамоти від виконавчого комітету Ватутінської міської ради.

Інформація сектору у справах сім'ї, дітей, молоді та спорту