UAEU2.JPG

7 жовтня, під головуванням першого заступника міського голови Зої Ляпун, відбулося засідання  координаційної ради з питань організації  оздоровлення і відпочинку дітей та розподілу путівок, на якому проаналізовано стан виконання заходів  програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2021-2025 роки за 2021 рік, підведені підсумки оздоровчої кампанії 2021 року та затверджено план роботи з оздоровлення та відпочинку дітей на 2022 рік.

Про стан виконання "Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2021-2025 роки" за 2021 рік прозвітувала головний спеціаліст відділу освіти  Надія Кучеренко та зауважила, що фінансове забезпечення підготовки та проведення оздоровчої кампанії з місцевого бюджету становило – 117,6 тис. грн, залучено позабюджетних коштів – 58,8 тис. грн.

Про підсумки оздоровчої кампанії доповіла завідувач сектору у справах сім‘ї, дітей, молоді та спорту Валентина Дроздова та повідомила, що протягом звітного періоду послугами оздоровлення та відпочинку було забезпечено 753 (43,1%) дітей, з них в 7 пришкільних таборах відпочило 311 дітей (17,8%). Додала, що станом на 05.10.2021 в Українському дитячому центрі "Молода гвардія" (м. Одеса)  оздоровилося 9 дітей, в дитячому оздоровчому таборі "Артек-Прикарпаття" (м. Трускавець) - 5 дітей, у Міжнародному дитячому центрі "Артек" (м. Київ) оздоровлено 3 дітей, в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку "Северянін" (Запорізька область) – 4 дітей, в дитячому закладі санаторного типу "Таврія" (Херсонська область) – 3 дітей.

За інформацією комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Ватутіне Черкаської області" протягом оздоровчого періоду було оздоровлено 49 осіб.

У ході засідання члени координаційної ради схвалили план роботи координаційної ради з питань оздоровлення і відпочинку дітей та розподілу путівок на 2021 рік та затвердили список дітей, які направляються для оздоровлення та відпочинок на 10 тематичну зміну до Українського дитячого центру "Молода гвардія".

Голова координаційної ради Зоя Ляпун, підвівши підсумок наради, наголосила, що пріоритетним завданням, поставленим перед нами під час оздоровлення та відпочинку дітей в 2021 році, було збереження та відновлення їх здоров'я, життєвих сил, запобігання бездоглядності, створення умов для продовження виховного процесу та розвитку творчих здібностей у канікулярний час.

Інформація сектору у справах сім`ї, дітей, молоді та спорту