UAEU2.JPG

В рамках реалізації державного соціального проекту Програми Президента "Здорова Україна",  з нагоди Дня захисників і захисниць України  та з метою популяризації фізичної культури і масового спорту, підвищення рівня спортивної майстерності, організації змістовного дозвілля, пропаганди здорового способу життя, піднесення рівня патріотичного виховання 6 жовтня в міському парку відпочинку було проведено традиційний легкоатлетичний крос "Золота осінь".

Урочистості з нагоди відкриття заходу відбулися на майданчику "Активні парки". Учасників змагань привітав міський голова Олександр Заборовець та побажав їм міцного здоров'я, мирного неба, олімпійських злетів, гарного настрою і перемог. До привітань також долучилася заступник директора Черкаського обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Ганна Ярова. Весело та захоплююче  пройшла руханка – розминка, яку професійно провела вчитель фізичної культури ліцею №1 Наталія Кравченко.

Змагання проходили під загальним керівництвом сектору у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради. Безпосередньою організацією проведення змагань займалися тренерсько-викладацький колектив дитячо-юнацької спортивної школи та вчителі фізичної культури навчальних закладів громади. У кросі прийняли активну участь 130 здобувачів освіти від 2 до 11 класів.

В напруженій боротьбі переможцями  змагань стали:

- серед здобувачів освіти 2-3 класів – Савицька Поліна та Орлов Ілля;

- серед здобувачів освіти 4-5 класів – Аль-Хаджі Аккад та Чорногал Вадим;

- серед здобувачів освіти 6-7 класів – Степова Альбіна та Безух Олександр;

- серед здобувачів освіти 8-9 класів – Дейна Поліна та Кудим Олександр;

- серед здобувачів освіти 10-11 класів – Войтенко Інна, Бойко Анастасія та Микитенко Роман.

Переможці, призери та учасники легкоатлетичного кросу були нагороджені грамотами і медалями від виконавчого комітету Ватутінської міської ради, а також Кубками і призами від Черкаського обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

Інформація сектору у справах сім'ї, дітей, молоді та спорту