gerbuk.JPG

Державний соціальний проект Програми Президента "Здорова Україна", це одна з найкращих ініціатив,  яка спрямована на оздоровлення нашої нації, зокрема підростаючого покоління.

Мета проекту - зробити спорт ближчим до людей, створити умови та можливості для кожного громадянина ставати здоровішим. Головна особливість цього майданчика - наявність сучасних табличок з QR-кодами, просканувавши які можна побачити відео-уроки тренувань з відомими спортсменами і займатися самостійно без тренера.

Ватутінська  міська територіальна громада активно долучилася до Програми Президента, облаштувавши в парку відпочинку локацію "Активний парк".

Наше завдання – це залучення населення громади  до систематичних тренувальних  занять, спрямованих на розвиток основних рухових якостей: загальна витривалість, сила, спритність, координація, гнучкість, швидкість.

Наш спільний результат - збереження та зміцнення здоров'я всіх верств населення.

Урочисте відкриття локації "Атривний парк" відбулося 2 жовтня. Свято розпочалося неперевершеним виступом танцювального колективу "Цвітень". Присутніх привітав міський голова Олександр Заборовець та висловив щирі слова вдячності всім хто брав безпосередню участь у реалізації соціального проекту, а саме: підприємцям - Олегу Заглядову,  Андрію Носаненку, Сергію Яременку, працівникам Ватутінського управління житлово-комунального господарства, відділу освіти, виконавчого комітету міської ради. Побажав всім активного здорового життя, успіхів, достатку, добробуту і мирного сонячного неба та вручив закладам загальної середньої освіти каремати, з метою популяризації здорового та активного способу життя.

До привітань долучилися заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Роман  Карманнік, голова районної державної адміністрації Юрій Піковський та начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Іван Солодкий.

Вчителі фізичної культури та тренери дитячо-юнацької спортивної школи продемонстрували учасникам заходу правила користування QR-кодами та представили показові виступи здобувачів освіти на спортивних спорудах.

Від  управління у справах сім'ї, молоді та спорту, обласного центру "Спорт для всіх" та відділення Національного Олімпійського комітету України в Черкаській області учасники показових виступів отримали призи з логотипами.

Інформація сектору у справах сім'ї, дітей, молоді та спорту.