UAEU2.JPG

Щодо стану заборгованості з виплати заробітної плати на апаратній нараді  інформували керівники підприємств, де наразі працівники не вчасно отримують винагороду за свою працю. Це Ватутінське виробниче управління житлово-комунального господарства та комунальне виробниче підприємство "Водоканал".

З причин, що спричинили таку ситуацію, керівники назвали невідповідність тарифів реальним затратам, перехід переважної кількості  пільговиків на монетизацію, наявна заборгованість по квартирам, де відсутні власники. Вони також інформували щодо заходів, які вживаються для виправлення ситуації.

Приємною була інформація директора КНП "Ватутінська міська лікарня" Віктора Табачишина. Ще донедавна лікарня потерпала від боргу по зарплаті. Нині ситуація змінилась. Віктор Павлович повідомив, що медичний заклад уклав додаткові договори з НСЗУ на пакет медичних послуг, надання яких дало можливість значно покращити фінансування лікарні і погасити повністю заборгованість по заробітній платі.  Він також зазначив, що укладання договорів ще не гарантує надходження коштів, адже оплачується саме надана медична послуга і колектив лікарні в цьому напрямку спрацював дуже добре. Він також подякував за плідну співпрацю міського голови Олександра Заборовця та народного депутата України Сергія Нагорняка, що дало можливість придбання  медичного устаткування, і як наслідок  розширила перелік медичних послуг, що надаються Ватутінською лікарнею.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики