UAEU2.JPG

КИЇВ. 22 вересня. УНН. (unn.com.ua)

В Україні у “жовтій” зоні адаптивного карантину школи з рівнем вакцинації персоналу від COVID-19 нижче 80% мають перейти на дистанційне навчання. Про це повідомив сьогодні міністр освіти та науки Сергій Шкарлет під час засідання уряду, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Якщо в закладі освіти менш як 80% працівників, які мають один з перерахованих документів (про вакцинацію проти COVID-19 — ред.), то навчання в такому закладі освіти має продовжуватися з використанням технологій дистанційного навчання. Освітній процес триватиме в дистанційному форматі і не має припинятися”, — розповів Шкарлет.

Що було раніше

Повідомлялося, що школам ЗАБОРОНИЛИ працювати дистанційно у “жовтій” зоні.

Доповнення

За результатами засідання Державна комісія ТЕБ та НС з 23 вересня в усіх регіонах України буде встановлено “жовтий” рівень епіднебезпеки.

У зв’язку з цим у регіоні працюватимуть тільки ті заклади освіти, де вакциновано понад 80% людей у колективі.

Нагадаємо, Міністерство освіти та науки ініціює внесення змін до карантинної постанови № 1236, які дозволять роботу садочків та молодших класів навчальних закладів незалежно від рівня епідемічної небезпеки в області.

Станом на 22.09.2021 на амбулаторному лікуванні у громаді перебуває 64 особи з діагнозом COVID-19 (з них – 4 дітей). Госпіталізовано -3 особи.