UAEU2.JPG

Міністерство культури та інформаційної політики України запрошує представників органів державної влади та місцевого самоврядування взяти участь у навчальній програмі «Стійкість до впливів: ухвалення рішень на основі роботи з інформацією».

   Зазначену навчальну програму розроблено Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) для представників органів державної влади,політичних лідерів, представників місцевого самоврядування, аби допомогти їм орієнтуватись в інформаційному світі, медіаландшафті та великій кількості даних.

  Програму розроблено в межах проекту «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні. Співорганізаторами заходу є МКІП, Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) та Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

   Старт тренінгових сесій у регіонах планується 28-29 вересня цього року відповідно до графіку, який зазначений у формі для реєстрації, яку просимо заповнити заздалегідь для участі у заходах: https://forms.office.com/r/ZZ7xkdnNjQ .

 Всі витрати, пов’язані з участю у тренінгах (переїзд, проживання, харчування) покриваються IREX.

  На даний час тренінгові сесії у регіонах заплановані у звичайному режимі у конференц-залах, але, у разі посилення карантинних заходів у регіонах, заходи будуть переведені в онлайн режим, про що всіх учасників буде поінформовано додатково.

Контактна особа: Кирил Гусаров, програмний менеджер IREX, т. 0667330725, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Міністерство культури та інформаційної політики України