gerbuk.JPG

Кожного року 17 вересня в Україні відзначається День працівників цивільного захисту України. Рятівники -  це люди відважної професії, які першими приходять на допомогу в складні хвилини життя, коли трапляються пожежі, паводки, землетруси та інші стихійні лиха.

З нагоди професійного свята заступник міського голови Юрій Кубявка привітав працівників 7 Державної пожежно – рятувальної частини 4 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Черкаській області та подякував працівникам за сумлінну працю, вірність своєму обов’язку, за високе почуття відповідальності та за постійну готовність до боротьби з незваним лихом.

та побажав особовому складу 7 ДПРЧ меншої кількості тривожних викликів, злагодженості в колективі, особистого щастя, здоров’я та родинного затишку.

Юрій Богданович вручив Подяки міського голови Олександру Броварнику, пожежному рятувальнику 7 ДПРЧ, Олександру Горбунову, заступнику начальника 7 ДПРЧ та Олександру Шпаку, водію 7 ДПРЧ.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики