gerbuk.JPG

11 вересня в Києві, в День фізичної культури і спорту урочисто стартувала міжнародна факельна естафета "Всесвітній біг миру заради гармонії", яка проводиться з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі. Планується подолати близько 650 км теренами Київської, Черкаської, Кіровоградської, Миколаївської і Херсонської областей України. Фінішуватимуть українці 18 вересня в Херсоні з нагоди 243-ої річниці заснування міста.

13 вересня на Соборній площі м. Ватутіне Ватутінська міська територіальна громада радо зустрічала учасників заходу. З привітальним словом до марафонців звернувся заступник міського голови Юрій Кубявка та зазначив, що Всесвітній біг миру заради гармонії дійсно сприяє дружнім відносинам, взаєморозумінню, взаємоповаги між жителями різних регіонів країни.

Палаючий факел, як символ гармонії і єднання, учасники заходу передавали один одному та бажали бігунам міцного здоров'я, витримки, наполегливості, віри в краще майбутнє.

Віце-президент марафонської команди Євген Фурс вручив Ватутінській міській територіальній громаді сертифікат – подяку за гостинність та підтримку міжнародної факельної естафети.

Інформація сектору у справах сім'ї, дітей, молоді та спорту