UAEU2.JPG

День фізичної культури і спорту — свято України. Відзначається щорічно у другу суботу вересня. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, викладачів фізичної культури, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.

З метою розвитку фізичної культури і масового  спорту у Ватутінській міській територіальній громаді, підвищення рівня спортивної майстерності, організації змістовного дозвілля, пропаганди здорового способу життя – 11 вересня 2021 року в  дитячо-юнацькій спортивній школі відбулися спортивно-масові заходи  з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Розпочався  святковий день з урочистого відкриття спортивного свята, звучанням Національного Гімну. З привітальним словом до учасників дійства звернулася завідувач сектору у справах сім'ї, дітей, молоді та спорту Валентина Дроздова, яка привітала всіх зі святом Днем фізичної культури та спорту, побажала міцного здоров'я, мирного неба, натхнення, спортивного кар'єрного росту та нагородила за високі досягнення в обраному виді спорту вихованців дитячо-юнацької спортивної школи грамотами виконавчого комітету Ватутінської міської ради, ветеранів фізичної культури та спорту Подяками міського голови та вручила спортивний інвентар для занять спортом освітнім закладам.

Присутніх привітав секретар Ватутінської міської організації "Всеукраїнське об'єднання "Черкащани" Юрій Мамайсуров та надав дитячо-юнацькій спортивній школі грошовий сертифікат на придбання спортивного інвентарю.

До привітань також долучилися начальник відділу освіти Олександр Воронюк, директор дитячо-юнацької спортивної школи Тетяна Голуб , ветеран спорту Петро Спиридонов і директор стадіону "Шахтар" Ілля Ульянов.

За зайняте перше місце у Відкритому чемпіонаті Звенигородського району з футболу 2021 року, було нагороджено гравців футбольної команди "ВКВ" м. Ватутіне грамотами та медалями і вручено Кубок капітану команди Веніаміну Білоусу. За сприяння та підтримку футбольної команди нагороду отримали Денис Літвін та Василь Черненко. Не залишилися поза увагою і кращі вболівальники Юрій Прокопенко та Ярослава Димид.

Продовженням заходу стали спортивні змагання між вчителями, тренерами та ветеранами спорту, які пройшли жваво, з азартом та молодечим піднесенням. Переможених не було та все ж кращі результати в обраних видах показали:

  • змагання з дартсу – Круть Василь, директор ліцею № 6;
  • згинання, розгинання рук в упорі лежачи – Бабюк Сергій, тренер-викладач дитячо-юнацької спортивної школи;
  • підтягування на перекладені – Шкапенко Віталій, асистент вчителя ліцею №6;
  • жонглювання футбольного м’яча - Чубур Анатолій, вчитель ліцею №1;
  • кидки баскетбольного м’яча в корзину – Мошенець Олександр, вчитель Стецівського закладу загальної середньої освіти;
  • волейбольна передача м’яча – Чубур Анатолій, вчитель ліцею №1;
  • стрибки на скакалці – Чупілко Сергій, вчитель ліцею №6.

Завершилося свято урочистим закриттям та  нагородженням переможців грамотами і солодкими призами. Всі учасники отримали заряд енергії, позитивних емоцій, гарний настрій  на цілий день.

Інформація сектору у справах сім"ї, дітей, молоді та спорту