gerbuk.JPG

Вже декілька років поспіль Черкаський державний технологічний університет успішно реалізовує освітній проект "Вчись, працюй, живи на Черкащині".  В рамках проекту працівниками закладу проводяться зустрічі учнів закладів загальної середньої освіти області з професорсько – викладацьким складом університету, які надають повна інформація про освітню діяльність закладу.

2 червня була проведена зустріч міського голови Олександра Заборовця, першого заступника міського голови Зої Ляпун, начальника відділу освіти Сергія Воронюка з ректором Черкаського державного технологічного університету Олегом Григором та деканами будівельного факультету Денисом Грецьким, факультету комп’ютерних технологій, машинобудування і дизайну Миколою Підгорним, завідувачкою підготовчого відділу Оксаною Яшан, а також фахівцями консультативного центру м. Звенигородки Оленою Булатовою та Наталією Панчук. Під час зустрічі були обговорені напрямки співпраці, зокрема щодо реалізації принципу неперервної освіти шляхом продовження навчання кращих випускників шкіл в університеті. Також підписано договір про співпрацю між Ватутінською міською радою та Черкаським державним технологічним університетом, відповідно до якого буде докладено максимум зусиль для реалізації та розвитку навчального, наукового та творчого потенціалу учнів та вчителів шкіл, студентів та викладачів університету.

Презентація вищого навчального закладу була проведена й для працівників та учнів 10-11 класів закладів освіти громади. Майбутнім абітурієнтам була надана інформація про особливості та терміни цьогорічної вступної кампанії та особливості навчання в єдиному технологічному закладі вищої освіти регіону.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики