UAEU2.JPG

Проходять роки, десятиліття, змінюються покоління співвітчизників, але не зникає – не повинна зникати пам'ять про ті історичні трагічні події і пам'ять про великий подвиг наших ветеранів, які здобули перемогу, звільнивши рідну землю та інші країни світу від нацистського пекла.

З кожним роком стає все менше ветеранів, життя яких обпалене війною. І ми маємо поспішати їм сказати найщиріші слова вдячності за їх подвиг, за відвагу, за подароване щасливе дитинство, за мирні роки.

Нині в нашій громаді залишилось їх шестеро. Шестеро Героїв найжорстокішої війни ХХ століття. Це жителі Ватутіного Діна Митрофанівна Татієвська, Галина Рафаілівна Коросташ, Валентина Федорівна Ювченко та Сергій Андрійович Яневський, житель Юрківки Олексій Семенович Щибря та жителька села Чичиркозівка Надія Петрівна Закусило, яка  в даний час проживає у селі Смільчинці.

ЮВЧЕНКО Валентина Федорівна

ЯНЕВСЬКИЙ Сергій Андрійолвич

ТАТІЄВСЬКА Діна Митрофанівна

Сьогодні їх відвідали міський голова Олександр Заборовець та секретар міської ради Алла Чорнобай. Вони привітали ветеранів зі святом, побажали їм здоров'я, довголіття, добра і оптимізму, наснаги в житті, бадьорості духу.

КОРОСТАШ Галина Рафаїлівна

ЩИБРЯ Олексій Семенович

ЗАКУСИЛО Надія Петрівна

Олександр Анатолійович і Алла Анатоліївна з великою подякою вручили ветеранам квіти, а також продуктові набори, сформовані за сприяння ТОВ "Комбінат баранкових виробів", ПрАТ «Агрохолдинг Авангард», мережі магазинів «Хліб і до хліба», ТМ "Климович".

Також була передана від підприємця громади Ольги Кухаренко матеріальна допомога.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики

Фото головного редактора газети "Місто робітниче" Анастасії Яніної