gerbuk.JPG

Матінка-Земля - цей вираз ми читаємо і часто чуємо в нашому повсякденному житті, використовуємо його в нашому спілкуванні. Земля – наша годувальниця, наш спільний дім. Вона віддає нам себе цілком, як любляча Мати живить, одягає і виховує своїх дітей, створює для нас абсолютно унікальні умови, що дозволяють нам не тільки жити, але й насолоджуватися життям у всій її красі і різноманітності.

Вже здавна в різних країнах 22 квітня відзначається міжнародний день Матері-Землі. У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища, очистити від сміття прилеглі території. У День Землі працівники Ватутінського центру соціальних служб мали можливість зробити свій внесок у чистоту нашого міста та приєдналися до міжнародної ініціативи, провели прибирання закріпленої території, а також упорядкували прилеглу територію біля установи.

Природа – наш дім. Чисте довкілля починається з кожного. Тож давайте разом робити себе самих і світ довкола себе кращим.

Ватутінський центр соціальних служб