UAEU2.JPG

Сьогодні на оперативній нараді у міського голови Олександра Заборовця відбулось обговорення  питання щодо проведення місячника з благоустрою та залучення до цього всіх наявних ресурсів.

Зокрема, було досягнуто домовленостей із службою зайнятості, яку представляла начальник Ватутінської філії Черкаського обласного ЦЗ Світлана Бабенко, щодо участі у заходах з благоустрою пошукачів роботи, які перебувають на обліку у службі зайнятості.

Були визначені об’єми робіт, які потрібно виконати  в рамках місячника з благоустрою та об’єкти на яких  будуть задіяні безробітні.

На нараді були присутні перший заступник міського голови Зоя Ляпун, заступник міського голови Юрій Кубявка, керуючий справами виконавчого комітету Лариса Гурцак та керівник Ватутінського виробничого управління житлово-комунального господарства Олександр Костіков.

Користуючись нагодою, звертаємось до жителів громади також долучитись до місячника з благоустрою та прибрати території біля своїх помешкань. Порядок залежить від кожного з нас і лише спільними зусиллями разом ми зможемо причепурити свою громаду. Цього ніхто не зробить за нас.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики