UAEU2.JPG

Сьогодні відбулось перше засідання громадської ради при виконавчому комітеті Ватутінської міської ради нового складу на порядку денного якого були питання обрання голови громадської ради, його заступника, секретаря та визначення організаційних питань.

Одноголосно члени громадської ради підтримали пропозицію щодо обрання головою громадської ради Наталії Котик, яка вже двічі очолювала дорадчий орган. Вона є головою міської організації ветеранів.

Заступником обрано Олександру Дзюбу, яка представляє в громадській раді  міську газету «Місто робітниче».

Щодо секретаря, було вирішено скористатись нормою Типового положення про громадську раду, затверджену постановою КМУ №996, та звернутись до міського голови з проханням покласти функції секретаря на працівника виконавчого комітету.

Члени громадської ради також визначились із датою наступного засідання, обговорили питання щодо підготовки пропозицій до формування плану роботи на поточний рік, опрацювання Положення про громадську раду, домовились про створення сторінки ради у соціальній мережі.

Від виконавчого комітету на засіданні був присутній заступник міського голови Юрій Кубявка, який в ході живого спілкування надавав роз’яснення та відповів на питання, які піднімались членами громадської ради.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики