UAEU2.JPG

Про це сьогодні заявив міський голова, коли з депутатами обговорював ситуацію навколо вантажно-транспортного управління. За вказівкою нових власників колишнього державного підприємства проводяться роботи по демонтажу залізничних колій і це може призвести до ліквідації підприємства, ускладнення роботи інших підприємств міста і погіршення інвестиційної привабливості громади.

Коли стоїть питання створення нових робочих місць, ніяк не можна допустити ліквідації підприємства. На цьому наголосила перший заступник міського голови Зоя Ляпун. Вона також поцікавилась у керівника підприємства Володимира Дробота, якого запросили на сесію для роз’яснень, чому він не звернувся до міського голови  з приводу складної ситуації, яка виникла в результаті зменшення об’єму вантажних перевезень, та хто дав письмову вказівку щодо проведення демонтажу.

Ситуація, що склалась, обурює не лише керівництво міста, яке всіма силами намагається залучити в громаду інвесторів, направляє свою діяльність, щоб покращувати інфраструктуру громади, а й  депутатів, які представляють інтереси своїх виборців. Тому було прийнято рішення звернутись з відповідними листами до  Фонду державного майна України, до обласного управління національної поліції України та прокуратури, щоб не допустити ліквідації підприємства та знищення майна громади.

Текс звернення