gerbuk.JPG

Дуже приємно, що співпраця з новим міським керівництвом та депутатським корпусом дає позитивні результати, що ми чуємо і розуміємо один одного. З цих слів розпочав свій виступ народний депутат України Сергій Нагорняк на засіданні 7-ї сесії міської ради.

Він розповів про свою депутатську діяльність, направлену на  допомогу громаді у вирішенні нагальних проблем. Поділився планами на наступний рік, зазначивши, що планує спрямувати кошти, які виділяються на депутатську діяльність, на проведення робіт у міському парку та на набережній. З цього приводу він наголосив, що потрібно завчасно провести відповідні підготовчі роботи, для того, щоб у проекті була врахована думка жителів, а міський парк після реконструкції мав сучасний і привабливий вигляд та став окрасою громади.

Сергій Володимирович також повідомив, що вже звернувся до відповідних інстанцій щодо виділення коштів на завершення робіт з реконструкції міського Палацу культури та проведення зовнішнього освітлення приміщення, про які говорив під час минулого спілкування з депутатами.

Не залишається народний депутат осторонь і проблеми, яка склалась з вантажно-транспортним управлінням, керівництво якого  проводить демонтаж залізничних колій. Він звернувся  з депутатськими запитами до фонду державного майна України та до керівництва обласного управління національної поліції щодо надання правової оцінки та вжиття відповідних мір впливу.

Сергій Володимирович  вислухав місцевих обранців, які піднімали різні питання, та пообіцяв у вирішенні деяких залучати високопосадовців. Зокрема має намір запросити на округ керівника автомобільних доріг Черкаської області, адже питання доріг є одним із найболючіших для кожного населеного пункту.

Спілкування було конструктивним. Міський голова Олександр Заборовець і депутати дякували Сергію Володимировичу за допомогу і висловили надію, що така плідна співпраця буде продовжуватись.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики