gerbuk.JPG

Міський голова Олександр Заборовець вживає всі можливі заходи щодо  збереження основних видів діяльності  єдиного майнового комплексу підприємства "Ватутінського вантажно-транспортного управління", місцезнаходження: Черкаська область, м. Ватутіне, вул. Кривошеї Лейтенанта, 113 (надалі об'єкт).

За результатами електронного аукціону та згідно до договору купівлі продажу об'єкта малої приватизації державної власності від 21.05.2019  покупцем є ТОВ "РОЗВИТОК-СВ", код ЄДРПОУ 40745516.

Відповідно до  пункту 6.3 розділу 6 "Обов'язки Покупця" Договору істотними умовами є ЗБЕРЕЖЕННЯ ОСНОВНИХ ВИДІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА та здійснення заходів щодо забезпечення соціальних гарантій працівникам підприємства, згідно з вимогами трудового законодавства.

Станом на момент покупки Об'єкту малої приватизації на підприємстві працювало 34 особи,  на сьогодні лише  24 особи. Підприємство є з'єднуючою ланкою для поставки продукції підприємств міста на колії Укрзалізниці.

Протягом вихідних 20-21 березня 2021 року на території підприємства "Ватутінського вантажно-транспортного управління" здійснювалися роботи щодо демонтажу та різки залізничних рейок  з колії на колишній завод Шахтної  автоматики.

Звернення до поліції, регіонального відділення фонду державного майна України в Черкаській області ефективного результати не дали.

Вчора, 23.03.2021, відправлено звернення до народного депутата України Нагорняка Сергія Володимировича, який оперативно зреагував і направив своє депутатське звернення до регіонального відділення фонду державного майна України в Черкаській області. Сьогодні  відправленні листи міського голови до керівників Черкаської обласної державної адміністрації та Черкаської обласної ради.