UAEU2.JPG

Таке рішення прийнято Державною комісією з питань ТЕБ та НС 18 березня 2021 року,  протокол  засідання якої  сьогодні було розглянуто міською комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на засіданні під головуванням міського голови Олександра Заборовця.

У зв’язку з цим на території Ватутінської територіальної громади на період з 22.03.2021 до 09.04.2021  забороняється:

- масові заходи за участі більше 20 осіб;

- робота закладів розміщення (хостели, туристичні бази тощо), окрім готелів;    

- планові госпіталізації в лікарнях;
- робота спортзалів, фітнес-центрів, закладів культури прийом нових змін в дитячі табори.

Обмеження жовтої і зеленої зон зберігаються.

Дано доручення керівникам установ, організацій усіх форм власності міста:

- забезпечити недопущення скупчення людей, запровадити  режим попереднього запису людей та обмежити вільний доступ до адміністративних будівель;

- обмежити прийом громадян (абонентів) до своїх установ, та перейти на засоби віддаленого надання послуг та здійснювати прийом громадян за умови наявності засобів індивідуального захисту відвідувачів.

Управління праці та соціального захисту населення Ватутінської міської ради повинно:

- взяти на особливий контроль роботу з одинокими людьми похилого віку, забезпечивши їх соціальний супровід;

- взяти на особливий контроль одиноких громадян похилого віку, які потребують соціального захисту (забезпечення продуктами харчування першої необхідності, медикаментами та засобами гігієни).

- з метою недопущення скупчення людей запровадити  режим попереднього запису людей. Обмежити з 22.03.2021 вільний доступ до будівлі управління та прийом громадян здійснюватимуть в телефонному режимі.

Особистий прийом громадян  посадовими особами апарату, керівниками структурних підрозділах Ватутінської міської ради її виконавчому комітеті буде здійснюватись з дотриманням вимог встановлених для «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки.

Тимчасово обмежується доступ громадян до адміністративних будівель. Рекомендується громадянам оформляти звернення, заяви, скарги, запити на публічну інформацію письмово та направляти поштою, залишати у скриньці для скарг і пропозицій або направляти електронною поштою чи оформляти електронне звернення на веб-порталі міської ради із зазначенням поштових, електронних адрес та контактних телефонів для довідок.

У виключних (крайніх) випадках здійснювати прийом громадян за умови наявності засобів індивідуального захисту відвідувачів.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики