UAEU2.JPG

Жителі Ватутінської міської територіальної громади дуже вдячні народному депутату Сергію Нагорняку за щире переймання проблемами та значну допомогу у вирішенні найболючіших питань нашої громади.

Будь-які задуми, ініціативи і намагання не під силу одній людині, навіть коли є надзвичайно велике бажання. А коли є підтримка народного обранця, депутатського корпусу та жителів громади, справи рухаються набагато швидше.

Саме Сергій Володимирович посприяв у виділенні коштів на реалізацію проекту по реконструкції стадіону "Шахтар" з державного фонду регіонального розвитку та  фонду соціально-економічного розвитку.

Під час останнього перебування в місті, Сергій Нагорняк сказав, що занепокоєний ситуацією в міській лікарні і пообіцяв надати посильну допомогу. Слово своє він дотримав і лікарня отримала надзвичайно важливий для медичного закладу апарат – кисневу наркозно-дихальну станцію.

Він також наголосив, що у пріоритеті на поточний рік у його роботі на окрузі є допомога саме Ватутінській міській територіальній громаді.

Сердечно дякуємо Сергію Володимировичу і висловлюємо щирі сподівання, що співпраця на користь громади буде продовжуватись.