gerbuk.JPG

Сьогодні вся Україна вшановує пам'ять Героїв, які полягли на Майдані під час Революції Гідності, виборюючи для свого народу демократичні цінності,  право на європейське майбутнє та гідне життя.

Представники Ватутінської громади зібрались у Сквері «Пам'ять» біля пам’ятника «Пам’яті Героїв Небесної Сотні та Пам’яті Учасників АТО» на жалобний мітинг. Серед них міський голова Олександр Заборовець, перший заступник міського голови Зоя Ляпун, заступник міського голови Юрій Кубявка, представники депутатського корпусу,  громадських організацій, підприємств, установ та організацій, юрківчани. Молодь представляли президент Ліги старшокласників, учениця 10 класу закладу загальної освіти №2 Линник Дарина та  президент учнівського самоврядування ліцею №2 учень 11 класу Бойко Ярослав/

 

До присутніх звернувся міський голова. Він наголосив на визначному значенні  історичних подій 2013-2014 років, зазначивши, що подвиг Героїв Небесної Сотні - це приклад для кожного, хто серцем вірний своїй Батьківщині. «Будьмо гідними нащадками борців за свободу України! Єднаймося в спільній меті – берегти й утверджувати вільну, незалежну, соборну Українську Державу. Небесній Сотні вдячні за свободу! Слава Героям! Слава Україні!» - звучало у виступі Олександра Анатолійовича.

Всі присутні вшанували пам'ять Небесної Сотні  -  Янголів-охоронців, які ціною власного життя відстояли незалежність і свободу українського народу, хвилиною мовчання.

В знак глибокої шани і поваги до подвигу загиблих під час Революції Гідності патріотів України, до пам’ятника були покладені квіти.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики