gerbuk.JPG

Ситуація, яка склалась на комунальному підприємстві «Водоканал», викликає занепокоєння у всіх мешканців міста. Міська влада намагається знайти шляхи покращення ситуації та виведення підприємства з наявної кризи.

З цією метою вивчається досвід  сусідніх комунальних підприємств, які у свій час також опинились у кризових ситуаціях, але знайшли дієві шляхи їх подолання.

18 лютого міський голова Олександр Заборовець разом із депутатами Ватутінської міської ради Олегом Ступником, Станіславом Колядою, Олександром Мамалатом та Василем Черненком, які є членами робочої групи по вивченню економічного обґрунтування тарифів з водопостачання та водовідведення КВП «Водоканал», та в.о. начальника відділу соціально-економічного розвитку Оксаною Маковоз здійснили робочу поїздку до комунального підприємства «Водоканал» Тальнівської міської ради.

Мета поїздки - вивчити досвід вдосконалення роботи Тальнівського водоканалу щодо послідовної політики по впровадженню енергоефективних та ресурсозберігаючих технологій, економному використанню фінансових ресурсів.

Спілкування з керівником комунального підприємства «Водоканал» Тальнівської міської ради Володимиром Гречкою делегації громади  дало можливість почерпнути  багато корисної інформації, яку необхідно запровадити на Ватутінському КВП «Водоканал».

На 23 лютого запланована подібна зустріч представників адміністрацій  Ватутінського та Тальнівського водоканалів.

Інформація відділу соціально-економічного розвитку