UAEU2.JPG

Вчора з робочим візитом в місті перебував депутат обласної ради від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «ЧЕРКАЩАНИ» Олександр Коваленко. Він зустрівся та обговорив питання, які потребують першочергового вирішення з міським головою Олександром Заборовцем, заступником міського голови Юрієм Кубявкою, депутатом міської ради Олександром Коханом, секретарем Ватутінської міської організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Юрієм Мамайсуровим та членом виконавчого комітету Сергієм Яременком.  

Нещодавно Олександр Анатолійович уже знайомився з закладами освіти та культури громади, спілкувався з їх керівниками та пообіцяв допомогу у вирішенні нагальних потреб. А сьогодні їх відвідав й надав уже конкретну допомогу. Тож матеріальна база ліцею № 1 та школи с.Юрківки поповнилися новими холодильниками, ліцеї № 5 та № 6 отримали сучасні електричні духові шафи, ліцей № 2 – електром’ясорубку, а дитячу школу мистецтв забезпечили системою відео нагляду.

Також цього дня відбулася й зустріч з головним лікарем комунального некомерційного підприємства «Ватутінська міська лікарня» Віктором Табачишиним, під час якої були обговорені проблеми медичного закладу та намічені шляхи їх вирішення.

На завершення зустрічі міський голова подякував Олександру Коваленку за значну допомогу та підтримку навчальних закладів, і висловив сподівання що така співпраця буде продовжуватися і надалі. Адже у нас одна мета – покращити життя жителів громади. А особливо дітей, адже – це наше майбутнє, і хочеться, щоб воно було найкращим.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики