UAEU2.JPG

Донедавна на території міста функціонував Ватутінський хлібокомбінат, який забезпечував своєю продукцією не лише місто, а й прилеглі населені пункти та навіть інші області. На сьогодні підприємство відоме під торговою маркою «Комбінат баранкових виробів», який уже став відомим та конкурентоспроможним підприємством.

З його керівником Миколою Шабельником відбулася зустріч міського голови Олександра Заборовця, депутата міської ради Олександра Кохана та фермерів сіл Чичиркозівки Володимира Міняйла, Стецівки Василя Брусліновського.  Предметом зустрічі було питання щодо відновлення потужностей підприємства, а саме можливості запуску в роботу борошномельного комплексу.

 

Введенням його в роботу зацікавлені фермери, які запевнили міського голову та керівника підприємства, що мають намір  забезпечувати комплекс сировиною зі своїх фермерських господарств.

 

В такому кроці є надзвичайний зиск і для громади. Адже це нові робочі місця та додаткові відрахування до бюджету. Тому на зустрічі дійшли згоди щодо пошуку шляхів та можливостей у вирішенні вищезазначеного плану дій.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики