gerbuk.JPG

Відповідно до плану роботи сектору у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту під головуванням першого заступника міського голови Зої Ляпун відбулося засідання координаційної ради з питань молодіжної політики та національно-патріотичного виховання дітей і молоді, на якому розглянуто питання про організацію роботи щодо залучення дітей та молоді до національно-патріотичного виховання, пропаганди здорового і безпечного способу життя, впровадження ідеологічних принципів формування громадської свідомості у кращих традиціях українського козацтва.

Заступники директорів закладів середньої освіти громади з виховної роботи доповіли про проведення заходів спрямованих на організацію роботи з питань національно-патріотичного виховання, а саме: конференцій, «круглих столів», флеш-мобів, конкурсів, зустрічей з учасниками антитерористичної операції, представниками Збройних сил України, урочистостей та заходів, присвячених знаменним датам історичних подій та державних свят.

Завідувач сектору у справах сім`ї, дітей, молоді та спорту Валентина Дроздова надала інформацію, щодо реалізації молодіжної політики в місті. Зокрема зауважила, що за  даними міської філії Черкаського обласного центру зайнятості, протягом 2020 року мали статус безробітного – 502 особи з числа молоді до 35 років; 405 осіб отримували допомогу по безробіттю; 100 осіб працевлаштовані, з них: 13 осіб пройшли профнавчання, 1 особа працевлаштована шляхом виплати допомоги по безробіттю одноразово, 11 осіб працевлаштовані на нові робочі місця.

Також завідувач сектору у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту запросила присутніх до обговорення питання про організацію проведення міського фестивалю патріотичної пісні «Пам’ять поколінь». Заслухавши думку членів координаційної ради, було вирішено провести захід 15 лютого в міському Палаці культури без глядачів та з дотриманням карантинних обмежень.

Інформація сектору у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту