gerbuk.JPG

Погіршення погодних умов,спричинених циклоном, викликало випадання значної кількості снігу, що додало додаткове навантаження на комунальні служби та зумовило їх перехід на посилений режим роботи.

Синоптики про снігопади та погіршення погоди попередили завчасною. Тому вчора міський голова Олександр Заборовець за участі свого заступника Юрія Кубявки провів термінову нараду з начальником відділу цивільного захисту та оборонної роботи Петром Малюшою та керівниками комунальних підприємств аби скоординувати роботу так, щоб вчасно відреагувати на ускладнення погоди, забезпечити життєдіяльність громади та не допустити виникнення надзвичайних ситуацій.

Техніка розпочала роботу з чищення доріг ще вчора о 9 годині вечора. До цієї роботи залучено 5 одиниць відповідної техніки. Двірники Ватутінського виробничого управління житлово-комунального господарства прибирають від снігу прибудинкові території з 5 години ранку. Можливо вони не змогли оперативно охопити всі свої ділянки, адже на обслуговуванні у кожного двірника не один будинок, маємо до цього поставитись з розумінням, і, по можливості, допомогти. Це ж і наш комфорт також.

Снігопад не припиняється. За інформацією Черкаського Гідрометеоцентру до кінця доби 28 січня в Черкаській області та м. Черкаси утримається ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Тому будьте обережні.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики