gerbuk.JPG

З часу існування нашого міста значної зношеності зазнала система подачі питної води і на сьогодні вона потребує капітального ремонту. Останнім часом почастішали випадки аварійних ситуацій, які спричиняють перебої у постачанні води до споживачів. При виявленні поривів працівники комунального виробничого підприємства «Водоканал» оперативно реагують на аварійні ситуації та вчасно їх ліквідують, але це не вирішує проблеми.

Днями міський голова Олександр Заборовець обговорив цю проблему з начальником комунального виробничого підприємства «Водоканал» Василем Паламарчуком, депутатом обласної ради В’ячеславом Бабенком та депутатом міської ради Євгеном Кучеренком. В ході розмови піднімалися питання щодо  проведення робіт з реконструкції існуючої системи водопостачання, можливості проведення капітального ремонту та заміни старих труб на сучасні пластикові, що дасть можливість підвищити якість питної води та зменшить її втрати.

«Для проведення таких робіт потрібні значні кошти, які на сьогодні відсутні у міському бюджеті. А вище значені роботи потрібно провести вже зараз, щоб споживачі мали можливість отримувати якісні послуги з водопостачання» зазначив міський голова. В’ячеслав Іванович пообіцяв посприяти у виділенні коштів з обласного природоохоронного фонду на вирішення найнагальніших потреб КВП «Водоканал».

Інформація відділу з питань внутрішньої політики