UAEU2.JPG

З нагоди Дня Соборності України сьогодні міський голова Олександр Заборовець, секретар міської ради Алла Чорнобай, представники структурних підрозділів виконкому та працівники закладів освіти створили «ланцюг єднання», як символ непорушності українських земель та спільної волі всіх українців жити в єдиній соборній державі.

Перед цим відбувся мітинг, підготовлений працівниками Комунального закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів «Ватутінський ліцей №1 Ватутінської міської ради Черкаської області».

Заступник директора Тетяна Забой нагадала про визначні події історії нашого народу 102-річної давнини, коли  на площі перед Софією Київською було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

В знак глибокої пошани до пам’яті про всіх борців за свободу і незалежність соборної нашої держави, міський голова та секретар міської ради поклали квіти до пам’ятника визначного волеборця України Тараса Шевченка.

Під гучні гасла «В єдності наша сила» і «Слава Україні», всі присутні об’єднались в символічне коло єдності, єдності всіх територій України, єдності помислів і дій задля щасливого сьогодення і майбутнього.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики