UAEU2.JPG

Сьогодні заступник міського голови Юрій Кубявка провів оперативну нараду з керівниками комунальних служб міста за участі в.о. начальника відділу соціально-економічного розвитку та начальника відділу з питань внутрішньої політики на якій розглянуті листи Секретаріату Ради національної безпеки і оборони України та Черкаської обласної державної адміністрації щодо підготовки до вжиття дієвих та невідкладних заходів із забезпечення життєдіяльності міста у зв’язку з можливим погіршенням погодних умов, про яке попереджає Гідрометцентр на найближчі дні.

Зокрема Юрій Богданович наголосив на необхідності залучення всіх сил і засобів для недопущення порушення діяльності критичної інфраструктури громади. Дав доручення тримати на контролі теплопостачання, водопостачання та водовідведення, і оперативно здійснювати розчищення доріг і тротуарів, в разі випадання снігу.

Також було зазначено, що в разі значного зниження температури повітря, в місті буде організовано три пункти обігріву. Це – приймальне відділення КНП «Ватутінська міська лікарня Ватутінської міської ради» (вул.Чайковського, 11) та територіальний центр управління праці та соціального захисту населення (проспект Ватутіна, 32).

Інформація відділу з питань внутрішньої політики