UAEU2.JPG

Останнім часом вся увага громадськості прикута до проблем з захворюваністю на COVID-19. Так, це важлива проблема, але залишаються й інші інфекційні та неінфекційні захворювання, які  мають не менш негативний вплив  на здоров’я людини. 

КНП «Ватутінська міська лікарня Ватутінської міської ради» не є опорною лікарнею для лікування хворих з коронавірусною хворобою, але має інфекційне відділення, яке побудоване за типовим проектом та  відповідає всім нормам  інфекційної безпеки (на Черкаську область таких відділень всього 2,  в м.Черкаси -  КНП «Черкаська міська  інфекційна лікарня ЧМР»  та в м.Ватутіне – КНП «Ватутінська міська лікарня ВМР»). 

В зв’язку з значним завантаженням    інфекційних ліжок коронавірусними хворими, в області виникла проблема з госпіталізацією та стаціонарним лікуванням пацієнтів з інфекційною патологією некоронавірусної патології. Управління  охорони здоров’я врахувало дану проблему і визначило інфекційне відділення КНП «Ватутінська міська лікарня ВМР»,  як одне із тих, яке може ефективно забезпечити цілодобову госпіталізацію та лікування таких пацієнтів.

Інфекційне відділення лікарні готове до надання кваліфікованої цілодобової медичної допомоги з дотриманням всіх вимог інфекційної безпеки.

Адміністрацією КНП «Ватутінська МЛ ВМР» проводиться плідна робота по залученню лікарських кадрів для надання медичної допомоги жителям громади.  До роботи запрошено лікаря – педіатра вищої кваліфікаційної категорії з великим досвідом роботи, що дасть можливість відновити роботу педіатричного відділення для надання стаціонарного  лікування дітей з 18.01.2021 року.

Бажаємо всім здоров’я.

Адміністрація закладу